Poster voor NK Crossminton 2015

Crossminton - voorheen speedbadminton - is in Nederland een nog jonge sport die op kleinere schaal wordt beoefend. Zelf ben ik speler van het Nederlands team en met mijn huidige positie op de wereldranglijst (17) kan ik best trots zijn op mijn resultaten. Ik zie mijzelf dan ook zeker als ambassadeur van crossminton. Ik hoefde uiteraard geen twee keer na te denken om mij in te zetten voor de promotie van het NK Crossminton. Door zelf dergelijke werkzaamheden te verrichten kan een hoop geld worden bespaard, wat weer in de sport kan worden geïnvesteerd.

Voor het NK Crossminton heb ik de poster en al het andere promotiemateriaal ontworpen. Hoewel ontwerpen niet tot mijn core business behoort, vind ik het wel altijd erg leuk om dergelijke opdrachten uit te voeren. Ingewikkelde ontwerpen laat ik echter liever over aan bevriende professionals en beperk ik mij tot creatief sparringspartner en richt ik mij op de tekstuele zaken die erbij komen kijken.

NK Crossminton 2015

Persberichten NK Crossminton 2015

Naast allerlei soorten promotiemateriaal heeft Djuzz de persberichten rond het NK crossminton 2015 geschreven. Denk hierbij aan aankondigingen en nabeschouwingen. Saillant detail is dat ik mijzelf meervoudig Nederlands Kampioen (WS, WD en XD) mag noemen haha.

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close