Over Djuzz

Djuzz is een jong, creatief bedrijf dat staat voor een vlotte pen en heldere, doelgroepgerichte en doeltreffende communicatiediensten.

Djuzz is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is in 2013 opgericht door mij, Lisanne de Landgraaf-Ranzijn, afgestudeerd in Communicatie- en Informatiewetenschappen en Theoretische Taalwetenschap. Ik ben gestart met Djuzz, doordat ik geïnspireerd raakte door de rijzende sterren van mijn ondernemende vrienden. Ik vind het heerlijk steeds met iets anders bezig te kunnen zijn en zelf te bepalen hoeveel werk ik op mij neem. Met twee kleine kindjes is de flexibiliteit ook zeer prettig.

Sommigen zullen mij een taalpurist noemen. Zelf vind ik dat wat overtrokken, al kan ik sommige gevallen van taalverandering wel degelijk als taalverloedering beoordelen. Ik ben in ieder geval een fanatiek taalpersoon die verzot is op lezen en schrijven. Het is mij dan ook een genoegen om anderen te kunnen helpen aan fijn leesbare teksten. Ik schrijf, optimaliseer of controleer ook met alle plezier jouw teksten! Ook voor communicatieadvies en (hulp bij) social media kun je bij mij terecht.

Djuzz zorgt ervoor dat jij je kunt richten op jouw core business

Djuzz is gespecialiseerd in diverse tekst- en communicatiediensten voor de IT. Laat mij gerust jouw (SEO) webteksten schrijven of andere technische artikelen verzorgen. Ook voor het schrijven, uitwerken of optimaliseren van projectdocumentatie (functioneel ontwerp, aanbestedingsinschrijving) ben je bij mij aan het juiste adres.

Als jij je wilt kunnen bezighouden met jouw core business, zonder je op zaken als teksten of marketingmaterialen te hoeven richten, dan ben ik jouw ideale partner op dat gebied. Door jouw teksten te laten optimaliseren óf schrijven door Djuzz, kun jij je richten op waar jij in uitblinkt, terwijl ik je faciliteer en zorg voor fijn leesbare en begrijpelijke teksten, die volledig op jouw doelgroep zijn aangepast.

Lisanne is gecertificeerd SEO-tekstschrijver!

Duidelijke prijzen

Djuzz schrijft, corrigeert en optimaliseert jouw teksten met plezier en vaardigheid en levert ze correct en vlot op. Ik houd van duidelijkheid vooraf en ik ga ervan uit dat jij dat ook van mij verwacht. Ik werk volgens een marktconform uurtarief van €65,-*. Mijn offertes zijn zoveel mogelijk totaalprijzen, aan de hand van een ingeschatte hoeveelheid benodigde tijd én een eventueel noodzakelijke revisie voor de definitieve oplevering. Zo zie je in één keer wat iets kost en wat je daarvoor krijgt.

Daarnaast heb ik voor sommige diensten een standaardpakket gecreëerd. Deze pakketten kun je vinden op de pagina diensten.

*Dit is mijn uurtarief voor remote diensten. Uiteraard kan ik ook op locatie werken. Dan hanteer ik een uurtarief van €75,- plus reiskosten.

Anders nog iets?

  • Wijkt jouw vraag af van mijn diensten of pakketten en wil je weten wat de betreffende prijzen zijn?
  • Heb je behoefte aan iets dat iet niet in mijn diensten omschreven heb, maar wil je weten of ik je daarbij kan helpen?
  • Ben je particulier en wil je weten of ik je kan helpen?

Neem dan contact met mij op via de onderstaande button, of bel mij op 06-53292558.

Let op! Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Neem contact op met Djuzz of bel: 06-53292558

De beste service tegen een scherpe prijs

Doordat ik werkzaam ben als zelfstandig professional betaal je voor de werkzaamheden van Djuzz geen hoofdprijzen, maar krijg je wel de de beste, persoonlijke service.

Flexibiliteit

Kennis

Precisie

Snelle oplevering

Direct contact

Veelzijdigheid

Djuzz sponsort

Sportiviteit en talent staan bij Djuzz hoog in het vaandel. Daarom sponsort Djuzz enkele sportieve doelen.

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close