Blogs voor verversing en vindbaarheid

Maykin Media is een van dé toonaangevende bedrijven als het gaat om de ontwikkeling van webapplicaties, websites en apps in Python en Django. Djuzz blogt voor Maykin Media en helpt ze bij het bedenken van passende content. De blogs zorgen voor verversing op de website, verhogen de vindbaarheid en vormen een manier om technische content wat meer in jip-en-janneketaal uit te leggen. 

Blog Maykin Media

Functioneel ontwerp Maykin Media

Bij grote ontwikkelopdrachten wordt meestal gewerkt met een functioneel ontwerp. Djuzz verzorgde voor Maykin Media het functioneel ontwerp voor het ontwikkeltraject van het nieuwe platform van Nudge. Daarnaast was ik ook inhoudelijk nauw betrokken bij het gehele voortraject. Djuzz dacht mee en schreef mee, zodat het ontwikkeltraject soepel en vlekkeloos verliep.

Nudge

Succesvolle aanbestedingsinschrijving Maykin Media

In September 2013 heeft Maykin Media zich ingeschreven voor een grote aanbesteding van de Belastingdienst. Djuzz heeft voor Maykin Media alle vereiste documentatie gecontroleerd, gecorrigeerd, aangevuld en geoptimaliseerd. Dit leverde een optimaal geschreven, foutloze inschrijving voor de aanbesteding op, met daarin alle noodzakelijke informatie en referenties. Dit document van 60 pagina’s vormde de basis voor een eerste selectie, waarin Maykin Media het onder andere op moest nemen tegen de ‘huidige’ leverancier.


De inschrijving voor de aanbesteding van de Belastingdienst is zeer succesvol gebleken: de betreffende aanbesteding is Maykin Media gegund, waardoor zij met een beetje hulp van mij hun allereerste overheidsaanbesteding hebben binnengehaald. Het document dat voor de inschrijving van de aanbesteding is gebruikt is uiteraard niet openbaar. De portalen die door Maykin Media voor de Belastingdienst zijn ontwikkeld, zijn drie maanden na de gunning succesvol geïmplementeerd. Het gaat onder andere om gegevensportaal.net en inkomensafhankelijkehuurverhoging.nl.

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close