ICT-gerelateerde webteksten

Voor het ICT informatiecentrum schrijft Djuzz met enige regelmaat ICT-gerelateerde webteksten over uiteenlopende onderwerpen. Het ICT informatiecentrum is een onafhankelijke instantie die sinds 2001 informatiepakketten aanbiedt over diverse soorten bedrijfssoftware. Op deze manier helpt het ICT informatiecentrum bedrijven bij het keuzeproces rond diverse soorten bedrijfssoftware. Djuzz schrijft voor de verschillende websites van ICT informatiecentrum unieke, SEO-geoptimaliseerde en objectieve webteksten om de klanten van het ICT informatiecentrum van kwalitatief hoogstaande informatie te kunnen voorzien.

SEO-geoptimaliseerd

De webteksten die Djuzz voor het ICT informatiecentrum schrijft zijn allemaal geoptimaliseerd voor SEO. Djuzz schrijft aan de hand van de aangegeven keywords en houdt rekening met de optimale zoekwoorddichtheid. Bovendien wordt elke tekst voorzien van een geoptimaliseerde metatekst.

Het resultaat

De ICT-gerelateerde webteksten van Djuzz zijn te vinden op de website van het ICT informatiecentrum en op de diverse dochtersites, zoals de site over ERP-systemen.

ICT Informatiecentrum

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close