Persbericht

Er is veel geld nodig voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen. Om deze reden organiseert Spieren voor Spieren jaarlijks de wintertijd challenge. Tijdens de nacht dat de wintertijd ingaat heb je een uur bonus. Dit uur wordt er in heel Nederland gesport voor het goede doel. Ook in Alphen aan den Rijn. 

Lisanne mocht zich in Alphen aan den Rijn medeorganisator noemen en schreef de bijbehorende persberichten voor de lokale media. Het eerste persbericht omvat de aankondiging van de allereerste Wintertijd Challenge bij Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn.

Persbericht 1

Schrijven voor een goed doel

Uiteraard verzorgde Lisanne naast persberichten nog allerlei andere zaken voor dit toffe evenement. Zo werden er mensen opgetrommeld, prijzen bij sponsoren geworven en via social media allerlei kanalen aangeboord. Schrijven voor het goede doel - en je inzetten voor het goede doel an sich - is altijd leuk. 

Het tweede persbericht ging om de ambassadeurs die wij vanuit Spieren voor Spieren toebedeeld kregen: Sanne en Gijs Binnendijk. Een ontzettend leuk stel met leuke ouders. Met recht échte ambassadeurs van de Wintertijd Challenge.

Persbericht 2

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close