• Door Lisanne
  • In Nieuws van Djuzz
  • 7 december 2017

Steeds vaker lees ik over ondernemers die het lastig vinden hun zakelijke uitingen van nette, foutloze teksten te voorzien. Dit kan door bijvoorbeeld dyslexie, maar ook door ‘gewoon niet zo goed te zijn in spelling’. Niets is vervelender dan je onzeker voelen over je mails, offertes, facturen, socialmediaberichten of noem maar op. Daar heeft Djuzz de perfecte service voor: tekstsupport.

Alle teksten foutloos de deur uit

Hoe fijn zou het zijn om al jouw uitgaande teksten te kunnen laten controleren en corrigeren?! Met tekstsupport van Djuzz ben je er zeker van dat jouw klanten niet meer zien dat spelling niet jouw sterkste punt is en/of je dyslexie niet meer opvalt. Met tekstsupport van Djuzz gaan al jouw teksten foutloos de deur uit en hoeft het jouw geen hoofdbrekens meer te kosten.

Djuzz schrijft en herschrijft jouw teksten

Hoe werkt tekstsupport van Djuzz?

Je stuurt mij een mail dat iets gecontroleerd moet worden en voor wanneer dit nodig is. Spoedklussen (lees: zaken die direct moeten worden gedaan) gaan voor de reguliere werkzaamheden, maar kosten een halfuur extra tegoed. In de regel kan ik ze binnen een uur opleveren, maar ik hanteer een oplevering binnen 4 uur. (Ook ík zit immers wel eens in overleg.)

Indien gewenst geef ik aan waarom ik iets gewijzigd heb. Ik kan je van korte en bondige taaltips voorzien, zodat je weet wat er fout is. Zo is tekstsupport ook nog leerzaam!

Wanneer ik de teksten gecontroleerd en gecorrigeerd heb, ontvang je van mij een bestand met track changes en een overzicht van het resterende tegoed.

Wat kost tekstsupport van Djuzz? 

Het standaardpakket 'tekstsupport' kost €325-.

Dit pakket bevat een all-in prijs van €325, voor:

  • maandelijks 8 uur van mijn tijd voor kleine tekstuele wijzigingen en optimalisaties*
  • looptijd van 6 maanden
  • Verbruik per 15 minuten, dus geen minimale afname van een (half)uur
  • Oplevering binnen 1 dag


Wil je maandelijks meer of minder uren afnemen? Dat kan! Ik maak graag een aangepast pakket voor je!

* Overgebleven tijd kan niet worden meegenomen naar een volgende maand.

Wil jij zeker weten dat jouw teksten ‘ready-to-use’ zijn?! Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Contact

Email: info@djuzz.nl
Close